André Noordhuis

                                                    zelfstandig specialist ouderengeneeskunde

 

Welkom!

Mijn naam is André Noordhuis. Vanaf 2011 ben ik werkzaam als zelfstandig specialist ouderengeneeskunde.
Ik ben een zeer ervaren, breed georiënteerde specialist ouderengeneeskunde. Eerst was ik een aantal jaren werkzaam in het ziekenhuis en daarna 22 jaar in de ouderengeneeskunde. Hierin heb ik tevens jarenlange ervaring als opleider, supervisor, hoofd medische dienst en manager behandelcentrum. U kunt mijn gegevens en CV meer uitgebreid bekijken op deze pagina.

Op de site vindt u informatie over de diverse vormen van dienstverlening waarvoor u mij als zelfstandig specialist ouderengeneeskunde of als adviseur/interimmanager kunt inhuren. Zowel voor korte als langdurige projecten.
Zie dienstverlening.

Wanneer ik bij u kom werken heeft dat een groot aantal voordelen. Waaronder snelle beschikbaarheid, flexibiliteit, veel ervaring, visie, enthousiasme, overal inzetbaar en een gedegen specialist ouderengeneeskunde met management- en verander kwaliteiten. Ik probeer altijd meerwaarde voor de organisatie te creëren.


Ik bied u een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding! Tevens bied ik duidelijkheid.


Wanneer u geïnteresseerd bent, informatie wenst of meteen een afspraak wilt maken bel of mail mij dan!

Ik zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen en zo mogelijk een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken.Zie ook mijn contactpagina


© A.J. Noordhuis 2015